вівторок, 9 лютого 2016 р.

Вітаю всіх з Міжнародним Днем безпечного Інтернету!!!


Фотозвіт дивіться у розділі ФОТОГАЛЕРЕЯ

4 коментарі:

  1. 9 лютого учні школи № 4 взяли активну участь у відзначенні Дня безпечного Інтернету. Кожен клас виготовив стінгазету з порадами для безпечного перебування у всесвітній мережі. Також всі бажаючі учні долучилися до Всеукраїнської акції "Хвиля безпечного Інтернету"

    ВідповістиВидалити
  2. У Первомайській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 Первомайської міської ради Харківської області в рамках Всесвітнього дня безпечного Інтернету з метою покращення обізнаності дітей з питань безпечного Інтернету було проведено ряд заходів: тренінгові заняття, анкетування учнів, ознайомлювальні бесіди з використанням інтерактивних технологій.

    ВідповістиВидалити
  3. Первомайська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7 Первомайської міської ради Харківської області розпочала хвилю№1 о 9 годині, як і планувалось. Учні пройшли всі перешкоди у грі, стали переможцями веб-серфінгу, після чого розпочали тестування. До речі, цей проект зацікавив не тільки дітей, але й вчителів, які теж з задоволенням долучилися до акції. Нажаль, з-за прикрої помилки наші учні також на змогли узнати результати тестування і отримати сертифікати автоматично. Але, щоб саме у цей день не відчувати себе залежними від Інтернету, знайшли вихід з ситуації! Сертифікат вчитель знайшла за тегом у пошуковій системі, роздрукувала та заповнила вручну. Таким чином, кожен учасник отримав свій сертифікат веб-серфера! Дякуємо за цікавий проект! Сподіваюсь, у продовженні акції зможу залучити якмога більше учнів. З повагою, вчитель інформатики Білецька О. Л.
    Звіт про нашу хвилю можна подивитись у Фейсбуці за посиланням https://www.facebook.com/events/1077743812269864/1082370428473869/

    ВідповістиВидалити
  4. У Первомайській гімназії № 3 з 8 по 11 лютого пройшли уроки безпечного Інтернету. На цих уроках учитель інформатики Митрофанов В.О. обговорив з учнями питання безпечної поведінки в Інтернеті, потенційних загроз, випадки порушення прав людини та механізми їх захисту. Звіт можна подивитись за посиланням http://gymnasium-3.wix.com/edu-ua#!blank/riifb

    ВідповістиВидалити