субота, 21 травня 2016 р.

Комп’ютерні ігри у навчальному процесі

Українські розробники весь час оновлюють ринок навчальних комп’ютерних програм. Один із цікавих он-лайн ресурсів, що відносно недавно з’явився у мережі – це UniversiNet. Ось, що пишуть розробники проекту про себе:
«Можливість навчатися в ігровому форматі носить назву Edutainment. Цей новий спосіб обміну знаннями поступово підкорює весь світ. Ось і ми побудували невеликий портал, на якому збираємося розміщувати ігри-уроки, а з часом відкриється майстерня, в якій кожен зможе зібрати урок-гру саме так, як вважає за потрібне. Одним словом, головне завдання UniversiNet – дати тобі можливість в зручний час і в комфортному місці отримувати сучасні знання, які будуть доступні в будь-якій точці світу. Ми хочемо, щоб освіта була якісною і доступною, тому весь контент нашого порталу абсолютно безкоштовний.»
Зазначений ресурс пропонує навчальні комп’ютерні ігри з різних навчальних предметів та для різного віку, навчальне відео та інструмент для створення інтерактивних дистанційних уроків UniMaster.
Зайдіть на ресурс http://universinet.org/games, ознайомтесь з його можливостями та спробуйте використати у своїй навчальній діяльності.

Немає коментарів:

Дописати коментар